Nađi
5 godina produžene garancije na rez. dijelove

climaVAIR pro

Hlađenje i grijanje uz maksimalnu efikasnost i niske troškove energije.

  • Pokriva sve potrebe nudeći četiri seta različitih kapaciteta
  • Uživajte u komforu uz funkciju „I feel“
  • Efikasno rješenje sa A++ u režimu hlađenja i A+ u režimu grijanja
  • Povežite se preko WiFi mreže za brzo podešavanje
  • Produžena garancija 5 godina na originalne rezervne dijelove
Struja
Grijanje
Hlađenje
Struja

Pregled

Pokriva sve potrebe nudeći četiri seta različitih kapaciteta.

Postoje četiri seta mono-split klima uređaja sa različitim kapacitetima hlađenja od 2,5 kW, 3,5 kW, 5 kW, 7 kW. Pored poboljšanih performansi i opcija za povećanje komfora, climaVAIR pro dolazi sa novim dizajnom. Komplet uključuje kompaktnu vanjsku jedinicu, s tihim radom, kao i unutarnju jedinicu s daljinskim upravljačem i priborom za ugradnju.

Jednostavna instalacija

climaVAIR pro štedi vrijeme i živce. Korištenje integriranog WiFi-a s Bluetooth-om smanjuje broj mrežnih koraka. Ovo omogućava brzo i jednostavno konfigurisanje. Da bi instalacija bila još lakša, montažna ploča je uključena u pakovanje unutarnje jedinice, a glavna ploča je također lako dostupna. I da bi bio najefikasniji: potreban je samo jedan instalater za postavljanje vodova rashladnog sredstva i kabla za napajanje između unutarnje i vanjske jedinice. Instalacija je jednostavna i fleksibilna, jer je između unutarnje i vanjske jedinice dozvoljeno rastojanje do 25 metara i visina do 10 metara.

Efikasno rješenje sa A++ u režimu hlađenja i A+ u režimu grijanja.

Sa klasom efikasnosti A++ u režimu hlađenja i A+ u režimu grejanja, vaši kupci će uživati u manjoj potrošnji energije i smanjenom štetnom uticaju na životnu sredinu, tokom cele godine. Sprečavanje zamrzavanja unutrašnjih i spoljašnjih jedinica i održavanje efekta odvlaživanja takođe smanjuje gubitak efikasnosti. Visok nivo udobnosti je stoga uvek zagarantovan, čak i pri niskim temperaturama okoline.

Povećana udobnost uz 3D protok zraka i nizak nivo buke

3D protok zraka i sedam stupnjeva ventilatora podižu udobnost na viši nivo. Motori za okretanje na donjoj lijevoj i desnoj strani unutarnje jedinice climaVAIR pro osiguravaju ravnomjernu distribuciju protoka zraka po cijelom prostoru. Zvuči kao da je uređaj bučan? Nikako: udobnost je osigurana niskim nivoom buke do 22 dB(A) unutarnjeg zvučnog pritiska za najmanji kapacitet.

5 godina produžene garancije na originalne rezervne dijelove.

Produženje fabričke garancije s dvadeset i pet mjeseci na pet godina (25+35 mjeseci), na originalne rezervne dijelove (ne računajući daljinske upravljače) za uređaje climaVAIR pro. To znači da na cijeli uređaj važi Vaillant garancija 25 mjeseci od dana kupovine uređaja, a nakon toga, do isteka 5. godine, korisnici besplatno dobivaju sve dijelove koji su im potrebni za eventualnu popravku uređaja. Uslov za ostvarenje garantnih prava su fiskalni račun i popunjen garantni list, ovjeren od firme ovlaštene za rad s freonima.

Preuzimanja